Meer over het koor

Het koor telt ongeveer 50 zangers en staat onder leiding van onze dirigent Amin Ebrahimi, bijgestaan door pianobegeleidster en waarnemend dirigent Marjan Fey.

Zangers kunnen, naast het grootkoor, kiezen voor een ensemble, zoals bijvoorbeeld het ensemble dat in 2022 is opgericht: de KTM Flitsgroep. Deze groep treedt op in de publieke ruimte (straatzang), in ouderencentra of tijdens koorfeesten. De samenstelling van de groep kan variëren.

Een gezellige sfeer is belangrijk: Intern tussen de leden, maar ook tijdens bijeenkomsten met onze donateurs/ondersteuners.

Voor elke man!

Het Tilburgs Mannenkoor biedt plaats aan iedere man die kan zingen. Of wil leren zingen, want elk jaar is er een mogelijkheid om deel te nemen aan de koorschool. In acht weken kun je dan gratis les krijgen om te kijken of deelname aan het koor een stap kan zijn.

Heb je potentie om solo’s te zingen? Of in duetten? Wij helpen je daarbij en maken, indien het lukt, ruimte in onze concerten.

Meer dan

een koor

Wil je met een groepje graag meer aandacht besteden aan klassieke zang, operazang en dergelijke?
De organisatie biedt ook ruimte voor een klassiek ensemble!
Graag eens gezellig de straat op? Onze zgn. Flitsgroep biedt daarvoor de mogelijkheid.
Kortom: het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor is een beste plaats voor mannen die zin hebben in zingen. Gezond, sociaal, samen presteren en ontspannen.